• ikon-1
  • ikon-2
  • ikon-5
  • banner1
  • banner3
  • banner2
  • USB Blénder

    USB Blénder

    mini rechargeable protable jus Blénder listrik
  • Kalawan Led Lampu

    Kalawan Led Lampu

    Kalawan Led LightWith Led LightWith Led Lampu
  • Desain anyar

    Desain anyar

    2107 jual panas Blénder multifunctional

Wilujeng sumping di dunya Speed ​​& Performance

Balanja kategori luhur kami sarta manggihan sakabeh urang kudu nawiskeun

Cixi Kota Qikang Electric Perkakas Co., Ltd. aya di kota Ningbo Propinsi Zhejiang, salah sahiji kota basisir paling dipikawanoh Cina. parusahaan urang boga kaunggulan transportasi merenah, deukeut ka palabuan jeung bandara.

Qikang mangrupakeun salah sahiji OEM basa anjog mesin ngolah dahareun rumah tangga, pabrik urang bisa nyadiakeun konsumén kalawan leuwih 60 produk nu datangna dina sapuluh kategori. Qikang nyertakeun wewengkon total 28000 méter pasagi, diantara nu 18000 méter pasagi téh keur wangunan pabrik, utamana boga leuwih 50 susunan pakakas pikeun suntik palastik jeung tilu garis assembly fléksibel ...

tentang Kami

Urang boga produk nu peryogi, ti AZ

Cruise ka meunangna jeung ieu merek hébat

Balanja kategori luhur kami sarta manggihan sakabeh urang kudu nawiskeun

  • besuto
  • fronton
  • tosaka
  • TIM 截图 20170724143042
  • logo
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu